Kontakt os

U GOT LEAD under
Onlineplus ApS

find os her:

Rugårdsvej 103D

5000 Odense C

Kontakt os på:

92 82 13 76
info@ugotlead.dk

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Uanset om du har spørgsmål til din næste U GOT LEAD eller blot vil høre mere om din strategi på e-mail marketing.

Uforpligtende tilbud

Uforpligtende tilbud

Hvad får du?

Én U GOT LEAD kampagne giver dig mulighed for at indsamle leads meget hurtigere end andre leadgenereringsværktøjer. Det sker fx. i gennem et skrabelodsspil på jeres hjemmeside, hvor kunden skal indsende nogen oplysninger op dem selv for at få adgang til spillet. I bestemmer præmierne og bestemmer, hvordan skrabespillet skal fremstå på jeres hjemmeside eller webshop. 

Med en trafik pakke kan i tilføje en masse leads til jeres e-mail marketing platform. Efter en kampagne får I en rapport udskrevet ud fra data indsamlet i kampagnens levetid. Siden e-mail marketing er en af de marketing kanaler, hvor man opnår nogen af de bedste ROI (Return of investment) resultater, vil det give super god mening af få opsat en U GOT LEAD kampagne for at få endnu mere tryk på ens nyhedsbreve. 


Vi sidder altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål omkring implementering af en gamification kampagne på lige præcis jeres hjemmeside/webshop. 

gamification-billede